7. desember 2023

Ferdsel i fjell

Når skisesongen tar fart, ønsker vi å minne våre ansatte og kunder om viktigheten av sikker ferdsel i fjellet, spesielt i reguleringsområder. Å kombinere skiglede med trygghet krever bevissthet og forberedelse. Her er noen nyttige tips for å sikre en trygg opplevelse.

Kjenn reguleringsområdene: Før du legger ut på skitur, sørg for å være kjent med de aktuelle reguleringsområdene. Informasjon om skiløyper, sikkerhetsinstruksjoner og eventuelle advarsler bør være tilgjengelige. Hold deg oppdatert på værforholdene, og juster planene dine i tråd med gjeldende sikkerhetsanbefalinger.

Kommuniser med redningspersonell: Sørg for å ha nødvendige kontaktinformasjon for lokale redningsorganisasjoner og vær klar over redningsprosedyrer. Oppfordre ansatte og eventuelle følgesvenner til å dele reiseruter og planer, slik at nødhjelp kan kontaktes raskt ved behov.

Ha riktig utstyr: Både ansatte og privatpersoner bør være utstyrt med riktig sikkerhetsutstyr. Dette inkluderer skredsøker, spade, sonde og annet nødvendig redningsutstyr. Sørg for at utstyret er i god stand før du drar ut på tur.

Respekter reguleringsbestemmelser: Følg reglene og forskriftene som gjelder for fjellområdene du besøker. Respekter skilting, markerte løyper og eventuelle midlertidige restriksjoner som kan være på plass av sikkerhetsgrunner.

Vi oppfordrer våre ansatte og kunder til å prioritere sikkerheten når de nyter skisesongen i reguleringsområder. Med riktig forberedelse, bevissthet og respekt for reguleringsbestemmelser kan vi alle bidra til å sikre en trygg og hyggelig opplevelse i fjellet. Husk at sikkerhet kommer først, og vi ønsker alle en fantastisk skisesong!

Aktuelt

Info om lågare sommarvasstand i Slettedalsvatnet i 2024

Info om lågare sommarvasstand i Slettedalsvatnet i 2024

Saudefaldene skal bytte turbinhjul i Storlivatn kraftverk samt gjennomføre inspeksjon av ...

Ledig stilling som vedlikeholdssjef

Vi har ledig stilling som vedlikeholdssjef. Søknader behandles fortløpende! Se ...
Sommerjobb for studenter

Sommerjobb for studenter

Er du interessert i sommerjobb hos oss? Les mer om mulighetene her